Krystalguide - vi formidler krystallernes energi

Akvamarin

Akvamarin er for helbred og lykke. Det er en kærligheds sten der styrker og beskytter kvaliteterne i halschakraet. Højner tollerance og eliminere fordømmelse. Akvamarin er for den sandhedssøgende.  Læs mere
"Livet må leves forfra, men kan kun forstås bagfra"Søren Kierkegaard
Akvamarin er en art af beryl, der krystalliserer prismatisk, til tider lodret stribet og lejlighedsvis afsluttes med små pyramidale ansigter. Farven varierer fra lyseblå til grøn. Det er en "sten af mod". Akvamarin forbedrer ens evne til hurtig intellektuel respons og hjælper en med at forblive upåklagelig gennem assimilering af viden om den, der begynder og den virkelighed, som man har realiseret.Akvamarin giver et beskyttende skjold for auraen og de subtile legemer. Mineralet tilskynder den medfødte evne til at "altid være forberedt". En måde at midlertidigt beskytte sig mod forurenende stoffer er at forestille sig essensen af akvamarin i luften på alle sider - forskellen i luftkvalitet er normalt genkendelig med det samme.

Akvamarin er også blevet brugt til at beskytte mod skade under kamp. Der er en flydende kvalitet i energien fra akvamarin. På samme tid er energien også struktureret, så balance og orden opretholdes. Det giver mulighed for tilpasning af chakraerne og afbalancering af netværket af strukturer, der forbinder de fysiske og æteriske legemer.

Akvamarin hjælper en med at tilpasse sig mere spirituelle bevidsthedsniveauer. For dem, der er involveret i åndelig udvikling, giver det følelsesmæssig og intellektuel stabilitet og forbedrer forbindelsen med det højere selv. Krystallet gør det muligt for en at rejse dybt ind i selvet og forstå kompleksiteterne, forenkle den resulterende information og samtidig forblive centreret.

Akvamarin udsender en blid og medfølende energi og udviser mådeholdenhed. Det hjælper fordømmende mennesker med at være mere tolerante og kan hjælpe en, der er "oversvømmet" af ansvaret til at bringe orden i processen. Det hjælper også en til at tage ansvar for ens handlinger og stødte situationer.

Akvamarin stimulerer, aktiverer og renser halschakraet, hvilket letter kommunikation af højere kvalitet end det verdslige. Den krystallinske struktur giver stimulans til idealet om service til verden og til udviklingen af menneskeheden, som både er afstemt i healing og til at fremme den efterfølgende udryddelse af sygdom.

Akvamarin giver adgang til gemt information om kroppens perfektion og forbedrer dennes indsigt i kunsten og praksis med at aktualisere perfektionen; det tilvejebringer inspiration og inddrager universets sandheder og den universelle perfektion.

Akvamarin er tidligere blevet brugt til behandling af hævede kirtler.

Vibrerer med tallet: 1.
Astrologiske stjernetegn: tvilling, Fisk & Vædder


Inspiration: Foruden egen erfaring er inspiration hentet og frit oversat fra bogen "Love is in the Earth, a Kaleidoscope of crystals" af den kære Melody.

Om caribiskcalcit.dk

caribiskcalcit.dk er en informationsside hvor viden om caribisk calcit og andre krystaller er samlet til fri afbenyttelse. Menneskeheden har foran sig at vågne op til forståelsen og effekten af, at læne sig ind i de ordnede fysiske og psykiske strukturer og kraftfelter, som krystaller og eksempelvis caribisk calcit til alle tider har tilbudt. Dette som en naturlig gave fra det underliggende og evigt støttende mineralrige.

Vi har med denne side og andre ligende lagt et begyndende kraftfelt af krystalenergi i det digitale rum. Lad krystallerne udtrykke sig og lad feltet være en ordnet tillidsfuld støtte i en verden der forsøger at holde sammen på sig selv.

Køb caribisk calcit som gave

Når du køber en krystal som gave til en du holder af, så giver du en gave, der har uendelig levetid. En krystal dannes på mellem ca. 10.000 og 4.5 mia år, så det er en nobel og ædel gave, naturen meget kreativt og møjsommeligt har skabt. Man kan måske sige at caribisk calcit er en yderst bæredygtig gave af høj kvalitet fordi dens holdbarhed er længere end du kan forestille dig. Krystaller er for nogle et energiredskab. For andre er krystallers formål indretning alene. Du kan gøre begivenheder mere nære, hvor nydelsen af naturens bidrag, via krystaller fra mineralriget, kommer i højsædet og måske også med i borddækningen som bæredygtigt og genanvendeligt bordpynt i år og ind i uendeligheden.

Hvad er et krystal?

Et krystal er et fast stof hvor de indgående atomer i krystallet findes i et ordnet tre-dimensionelt mønster- et gitter, der udfolder sig i alle retninger. Krystaller dannes ofte i væskefyldte hulrum der er overmættede med mineraler, og hvor de rigtige temperatur- og trykforhold er til stede.

Netop det at krystaller er ordnede i strukturen, er nok årsagen til at mange mennesker verden over oplever velbehag ved at "læne sig" mentalt eller psykisk ind i kystallernes energifelt.

Om netbutikken hjertechakra.dk

Siden viser også udvalgte varer fra vores netbutik. Du kan købe caribisk calcit direkte her, eller i netbutikken på www.hjertechakra.dk. I netbutikken finder du mange andre smukke krystaller som i deres essens er tæt på naturen.
Vores produkter er et udtryk af jordens essenser. De er i deres form, så tæt på deres oprindelige natur, som vi har fundet det muligt. Det giver smukke genstande af krystal og sten, der har ubegrænset levetid, er allergivenlige og ikke mindst smukke som naturen selv. Du finder æteriske olier fra Primavera, smukke rå og polerede krystaller og sten, lækker røgelse - både japansk og ayurvedisk og ikke mindst smukke malaer, enkle smykker og meditationspuder.

Med hjertechakra.dk ønsker vi desuden at sprede bevidstheden om hjertetenergiens potentiale endnu mere.

Kontakt  .  Privatlivspolitik  .  Handelsbetingelser